JAPAN AIRLINES

PRESS RELEASES

  • January 20, 2012

Jean-Paul Hevin Creates Original Chocolates for JAL First and Executive Class

TOKYO January 20, 2012: This Valentine’s day, JAL will be receiving chocolates in a very special way and from none other than the award-winning master chocolatier himself - Mr. Jean-Paul Hevin. In an exclusive collaboration, Hevin has created original products for JAL to be served in First and Executive Class onboard international flights from February 14, 2012.

 

The Jean-Paul Hevin label (JPH label) of chocolates is a successful brand of gourmet chocolate with stylish stores in France, Japan and other parts of Asia. Reflecting his sentiments for Japan where he had spent a year and half leading a famous French pastry store in his early career and where he has opened successively eight shops such as in Shinjuku since 2002, Hevin aimed to encapsulate unique flavors in the new creations for JAL to bring across the elegance and sophistication he felt that were distinctive of the country and its people.

 

 

20120120_fig1.jpg

 

To create the best chocolates that can appeal to the delicate tastes of the Japanese people, the “Goldsmith of Chocolate” as he is often referred to, first sought the highest grades of cacao from Paris, to Venezuela. In the month-long process of formulating the right tastes with cacao from around the world, four JAL Original flavors were produced. Together with an assortment of existing flavors from the Jean-Paul Hevin label, it can be enjoyed onboard JAL’s First and Executive Class from next month.

 

After meal services in First Class, customers will be served individual pieces of Bonbon de Chocolat Arriba - a masterpiece chocolate of optimal blends of Grand Cru cacao beans, with a hint of vanilla. Customers can help themselves to boxes of Palets at the bar counter after the first meal on flights to North America and Europe routes, or Petits Palets on mid-distance, Asia routes. The Palets are an assortment of JAL Original chocolates and other existing chocolates from the JPH label made from Venezuela and African cacao beans.

 

20120120_fig2.jpg

 

Customers can enjoy these with JAL CAFE LINES coffee, whose producer and coffee-hunter Jose Yoshiaki Kawashima also cooperated in this tie-up to present the Jean-Paul Hevin JAL Original chocolates.  

 

END

 

 

20120120.pdf

SHARE
TITLE

この著作物(以下「本著作物」といいます)をご利用者がダウンロードのうえ利用するには、本著作物の利用方法等を規定する日本航空株式会社(以下「JAL」といいます)の「著作物利用規約」(以下「本規約」といいます)を理解し同意いただく必要があります。本規約に同意いただいた方、またはJALの事前の書面による許諾を受けた方に限り、本著作物の利用許諾を受けたこととし、その他の場合には本著作物を利用することはできません。

著作物利用規約

本著作物の著作権はJALが保有するものとします。

ご利用者は、報道または解説を目的とする場合に限り、非独占的に、本著作物を利用、複製、上演、演奏、上映、展示、口述、公衆送信することができます。

ご利用者は、本著作物につき、製品またはテクノロジーの宣伝(広告、パンフレット、雑誌・書籍の表紙、ストックフォト、販促品における利用を含みますがこれらに限られません)その他いかなる商業目的における利用はできないものとし、JALの事前の書面による許諾なく、頒布、譲渡、貸与、翻訳、翻案することはできず、本規約により許諾を受けた権利の全部または一部を第三者に再許諾することはできません。また、いかなる理由においても、本著作物の全部または一部を不鮮明化等するなどの改変を行うことはできません。

ご利用者が本規約に違反した場合、ご利用者が本規約に基づくJALの要請に応じない場合その他JALが必要と認めた場合には、JALはご利用者に対し、本著作物の利用を直ちに中止し、本著作物および全ての複製物の返還または破棄を請求することができ、ご利用者はかかる請求に直ちに応じるものとします。

JALは事前に何ら予告することなく、本著作物の提供を中止し、もしくは本著作物の内容または提供方法を任意に変更することができます。

JALは、ご利用者が本著作物を利用したことに関連してご利用者が被った損害、データ破損、機器の不具合、機会損失その他一切の不都合から免責されるものとします。

本規約に定めのない事項については、本ウェブサイトの「サイト利用規約」の定めが本規約と一体をなすものとして適用されるものとします。